• Vol spanning wachten we allemaal op de persconferentie van morgen. Als bestuur vinden we het echter met de huidige besmettingscijfers onder onze jeugd niet langer verantwoord om  voor de jeugd de zaalcompetitie te beginnen.
   
  We balen net als jullie enorm van dit besluit. Maar willen graag duidelijkheid bieden en niet wachten op de lijn van de KNKV hierin. Voor de wedstrijden zien we dat het niet langer lukt om teams compleet te krijgen, zeggen tegenstanders af of voelen vrijwilligers zich er niet langer lekker bij.
   
  We willen heel graag korfballen maar voelen ons ook verantwoordelijk voor onze spelers, coaches, chauffeurs en scheidsrechters. Met pijn in het hart hebben wij nu besloten: alle jeugdwedstrijden van zaterdag 27 november te verzetten.  Hierover zullen wij ook de tegenstanders vandaag informeren.
   
  We hopen op jullie begrip voor deze lastige maar in onze ogen noodzakelijke beslissing.
   
  De training willen we vrijdag in eerste instantie wel doorlaten gaan net als de pietentraining zaterdagochtend van de Kangoeroe’s, vooral omdat de meeste kinderen ook al bij elkaar in de klas zitten. 
   
  Verder wachten we de persconferentie net als jullie af (ook voor besluit rondom senioren wedstrijden van zondag)  en zullen we verdere keuzes daar op afstemmen.
   
  Het Bestuur