• We hopen dat jullie allemaal nog gezond zijn en deze week volop sportief bezig zijn geweest in de sneeuw en het ijs. Heerlijk om weer even lekker buiten en actief te zijn. We zouden ook zo graag weer met elkaar willen korfballen.

  We zijn de laatste weken wat terughoudend geweest. We willen enerzijds graag voldoen aan de maatregelen en daarnaast is korfbal in de winter toch wel echt een zaalsport. We hebben met de jongste jeugd op de zaterdag clinics gemerkt dat het af en toe best bibberen was en zere vingers van de kou.

  Na deze week genieten van sneeuw en ijs zal het toch wel lente worden…!? Het zaalseizoen voor het korfbal zit er alleen nu al door corona definitief op.

  We hebben daarom besloten in overleg met de jeugdtrainers dat we een maand eerder weer volledig gaan trainen met de jeugd op het veld en te starten op dinsdag 2 maart (direct na de voorjaarsvakantie)

  We pakken het volgende schema weer op:

  • F1: op dinsdag van 18.00 – 19.00 uur
  • E2, E1, D2 en D1: op dinsdag en donderdag van 18.00 – 19.00 uur
  • B1, A3 en A2: op dinsdag en vrijdag van 19.00 – 20.00 uur

  NB: inmiddels zijn er al een aantal teams op eigen initiatief aan het trainen op het veld. Dit kan ‘gewoon’ doorgaan tot 2 maart.

  Helaas is er nog geen zicht op het opstarten van een competitie. Ouders vragen we hun kinderen af te zetten en op te halen bij de parkeerplaats. Er mogen nog geen ouders op het sportterrein komen. De oudere jeugd willen we vragen om zich na de training ook weer goed aan de maatregelen te houden, kortom afstand, thuis douchen en Noppes blijft dicht. Op die manier kunnen we het trainen hopelijk weer goed opstarten. 

  Voor de senioren zijn er binnen de huidige Corona-maatregelen nog beperkt mogelijkheden. Maar ook hier volgt binnenkort meer informatie over alternatieve trainingsprogramma’s.

  En ook onze Kangoeroes kunnen binnenkort een leuke verrassende activiteit verwachten, houd de App-groep en socials hiervoor in de gaten.

  Kortom: We hebben er heel veel zin in om weer te korfballen!

   

  Groeten,

   

  Namens het Bestuur
  Eelkje van der Meer