• En we zijn onderweg richting Tokio!!
  Wat een geweldige aftrap hadden we vorige week, superleuk om het filmpje op 'n Gouden Plak terug te zien.(www.ngoudenplak.nl/tokyo/)

  We zien al heel veel kilometers in strava voorbij komen, top. Om de vaart er wat in te houden kun je op paasmaandag, in plaats van het traditionele eierzoeken, deelnemen aan een speurtocht, fiets- of wandeltocht. En het mag ook allemaal natuurlijk 😉. Dus in plaats van het graven met de punt van je schoen in het eierzoekbos hup hup hup wandelen en fietsen maar!

  Hoe kun je deelnemen?

  🔍 De speurders 🔎
  Je stuurt een mail met je gegevens (naam en leeftijd) naar => paasspeurtocht@gmail.com wanneer je aan de speurtocht mee wilt doen. We hebben 2 leeftijdscategorieën, de groep t/m 6 jaar en de groep vanaf 7 jaar. Geef dus even aan in welke categorie je wilt meedoen.


  🥾 De wandelaars 🥾
  Je stuurt een mail met je naam en het gewenste aantal kilometers (5 of 10 of 15) naar => paaswandeltocht@gmail.com . Wij sturen je dan via de mail de routekaart toe.


  🚲 De fietsers 🚲
  Je stuurt een mail met je naam naar => paasfietstocht@gmail.com (je verwacht het niet) Wij sturen je dan via de mail de fietsknoop route toe.

  Hoewel iedereen de routes kan afleggen op het moment dat het je t beste past, verstrekken we een maiximum aantal routekaarten. (zo voorkomen we files op de fiets en wandelpaden) Dus kom gelijk in actie en verstuur je mail. 💪 Dan zullen we eens even zien hoe snel Tokio in beeld komt!