• Daar zijn we weer!
  Waar wij ook enorm hoopten op een gezellige Nieuwjaarsreceptie in de kantine, kunnen we dat ook dit jaar niet organiseren vanwege de geldende maatregelen.

  Maar.....
  Het nieuwe jaar starten zonder de traditiegetrouwe bingo kan natuurlijk niet. Dus, na het denderende succes van vorig jaar gaan we daarom wederom online! zelfde tijd, en weer bij jou thuis. Wij hopen dat dit een manier is om gezamenlijk (op afstand) het nieuwe jaar met veel plezier te starten.

  Op 1 januari 2022 om 16.00 uur start de nieuwjaarsbingo!
   
  Hoe doe ik mee?
  Klik op de knop "tickets" hieronder om je aan te melden en je bingokaarten te kopen.
  De bingo bestaat uit 3 rondes, met vele mooie prijzen!
  Ook bieden wij in samenwerking met een aantal sponsoren weer een lekker borrelpakket aan. De gewonnen prijzen en borrelpaketten worden bij jou thuis worden bezorgd mits je binnen een straal van 5 km van de Knipe woont. De bingokaarten ontvang je per e-mail, deze zijn niet interactief dus je kunt ze prima uitprinten.
   
  De bingo zal met livestream te volgen zijn via Youtube, de link naar dit kanaal vind je terug op de bingokaarten en in je e-mail.
  Op 30 of 31 december ontvang je van ons nog een e-mail met daarin de laatste instructies.

  Let op!
  Het borrelpakket is uiterlijk te bestellen tot zondag 26 december 2021 23:00 uur. Bingokaarten kun je tot 1 januari 2022 15:50 uur bestellen.

   

  Tickets

 • De nieuwjaarsbingo wordt mede mogelijk gemaakt door: