• Beste Kineanen,

  Het blijven bijzondere tijden waarin we leven, best saai zo zonder elkaar te treffen op of rond de velden. De trainingen voor de jeugd lopen gelukkig wel door, een klein lichtpuntje. Ik hoop van harte dat de daling in het aantal besmettingen doorzet. Op dit moment lijken de cijfers iets beter! Want dat  zou o.a. betekenen dat we toch nog met het zaalseizoen los kunnen.

  Het is trouwens prachtig dat het tennissen wel doorgang kan vinden, de banen zijn steeds goed bezet.

  Toen er nog wat meer mocht is er veel tijd en energie gestoken in onze livestream via Facebook. Mogelijk gemaakt door Jorn Cnossen van Dance Sound. Mooi dat we op deze manier toch konden meekijken met de thuiswedstrijden. Dit werd ook erg gewaardeerd door de tegenstanders!

  Er stonden nog een aantal bijeenkomsten op de planning.

  • Zoals de communicatie bijeenkomst op 30 oktober.
  • De informatie avond voor de ouders van de jongste jeugd, deze stond gepland op 29-10.

  We hadden als doel om kennis te maken met nieuwe ouders, de spelregels toe te lichten en uitleg te geven over het reilen en zeilen binnen onze vereniging;
  • De ALV, altijd een druk bezochte vergadering, welke gepland stond op 12 november.

  We gaan voor alle bovenstaande bijeenkomsten een nieuwe datum inplannen. We hebben online bijeenkomsten overwogen, maar we willen liever elkaar weer echt in de ogen kunnen kijken. Uiteraard houden we ons aan de huidige maatregelen en willen niets liever dan terug naar het vroegere normaal. En bij vragen of opmerkingen =>  neem vooral contact op. Zodra er nieuws is over de competitie of trainingsmogelijkheden horen jullie van ons.


  Blijf gezond.

  Namens het bestuur,
  Eelkje van der Meer