• Hoofdsponsor

 • website van Werktijd Uitzendburo

  Werktijd Uitzendburo, buitengewoon gewoon!

  Werktijd Uitzendburo in Buitenpost en Heerenveen is een initiatief van twee ondernemende jonge Friezinnen Wiep Hoekstra en Geke Schuring. Beide waren al enige tijd actief in de branche, totdat zij het in 2001 tijd vonden een eigen bureau te beginnen.

  “Wij vonden het tijd ons eigen beleid toe te gaan passen. Met name het persoonlijke contact met de opdrachtgever en de uitzendkracht moet in onze ogen gehanteerd worden. Flexwerk is bij ons weer mensenwerk geworden. Heel bewust proberen we onze drempel zo laag mogelijk te houden, mensen moeten zich op hun gemak voelen en alles durven te zeggen, bijvoorbeeld over hun ambities”.

  Werving, selectie en payrolling
  Werktijd Uitzendburo werft en selecteert uitzendkrachten voor vrijwel iedere bedrijfstak en verzorgt ook payrolling. Werktijd is een onafhankelijk bureau, dat de vrijheid heeft zonder omhaal in te springen op de personeelsbehoefte van de klant en de opdrachtgever optimaal te ondersteunen in zijn personeelsbeleid.

  Uitzendbureaus in Buitenpost en Heerenveen
  De filialen Buitenpost en Heerenveen in Friesland hebben een goede samenwerking, Aanvraag en aanbod kunnen altijd bijeengebracht worden. Werktijd staat overal voor open; iemand die een paar uurtjes per week kan werken, wat meer op leeftijd is of een beperking heeft. Voor deze mensen doen we dezelfde moeite passend werk te vinden.

  Omdat ons personeelsbestand bewust heel breed is, zijn we van alle markten thuis. Werktijd Uitzendburo levert onder meer technisch personeel, horecapersoneel, personeel in de zorg, medewerkers voor de bouwsector en schoonmaakbranche maar ook productiepersoneel en administratieve krachten.
  Zolang uitzendkracht en inlener beide voor de volle honderd procent tevreden zijn en blijven, zijn wij het ook.

  Dat maakt ons gewone uitzendburo toch zo buitengewoon!

  Werktijd uitzendburo is een buitengewoon, gewoon buro waar de klant en de uitzendkracht centraal staan. Wij kennen onze klanten en uitzendkrachten en kunnen de perfecte match maken tussen bedrijf en uitzendkracht. Werktijd kan snel en simpel personeel leveren voor diverse werkzaamheden.
  (bron: http://www.werktijdbv.nl)