• Hoofdsponsor

 • website van Werktijd Uitzendburo

  Werktijd Uitzendburo bestaat meer dan twintig jaar. Sinds de oprichting in 2001 is het gestaag gegroeid. Van de oorspronkelijke vestiging in Buitenpost breidde het allround uitzendbureau zich ook uit naar Heerenveen, Wolvega, en Sneek. In Heerenveen is ook WerktijdZorg gevestigd, dat zich specifiek richt op de zorgsector.

  Vorig jaar juni is Werktijd overgenomen door de Abeos Groep, in 1963 opgericht in Oost – Nederland en met tien vestigingen in het oosten en noorden van het land stevig verankerd in de industrie, logistiek, food en groensector. Hun motto 'gewoon werken' vanuit een nuchtere aanpak, past wat dat betreft prima bij Werktijd.

   

  Werving, selectie.
  Werktijd Uitzendburo werft en selecteert uitzendkrachten voor vrijwel iedere bedrijfstak.

  Werktijd is een uitzendbureau dat goed weet in te spelen op de personeelsbehoefte van de klant en de opdrachtgever en is sterk in het optimaal ondersteunen in het personeelsbeleid.

   

  Uitzendbureaus in Buitenpost en Heerenveen, Wolvega en Sneek
  De filialen Buitenpost en Heerenveen , Sneek en Wolvega in Friesland hebben een goede samenwerking.
  Aanvraag en aanbod kunnen altijd bijeengebracht worden. Werktijd staat voor iedereen klaar; of je nu een paar uurtjes per week kunt werken, wat meer op leeftijd bent of dat je een beperking hebt wat meer aandacht behoeft, voor ons is niets te gek..

  Omdat ons personeelsbestand bewust heel breed is, zijn we van alle markten thuis.

  Werktijd Uitzendburo levert onder meer technisch personeel, horecapersoneel, personeel in de zorg, medewerkers voor de bouwsector en schoonmaakbranche maar ook productiepersoneel en administratieve krachten.
  Zolang uitzendkracht en inlener beide voor de volle honderd procent tevreden zijn en blijven, zijn wij het ook.

  Werktijd uitzendburo is een buitengewoon, gewoon bureau waar de klant en de uitzendkracht centraal staan. Wij kennen onze klanten en uitzendkrachten en kunnen de perfecte match maken tussen bedrijf en uitzendkracht.