Korfbalvereniging Kinea

Toernooi openingsweekend

Belangrijke info tijdens het toernooi

Aanspreekpunt toernooi: Toernooicommissie
Wedstrijdleiding : Bauke de Vries en Robert Jan Nawijn
Coördinatie velden/materiaal: Uilke Haanstra


Voor de scheidsrechters:
Meld je aan bij de wedstrijdleiding in de kantine, hier krijg je ook de consumptiebonnen. Elke wedstrijd wordt centraal begonnen, dus zorg ervoor dat je op tijd op het veld staat. In het schema is rekening gehouden met eventuele eigen wedstrijden. Ruilen is mogelijk, maar geef dit vooraf door aan de wedstrijdleiding. Hieronder aan de pagina staat het wedstrijdreglement. Dit is ook verstuurd naar de buurtclubs. Het reglement is ook te verkrijgen bij de wedstrijdleiding. Zorg ervoor dat je hiervan op de hoogte bent. Hierin staat o.a. dat je de uitslag doorgeeft aan de wedstrijdleiding gelijk na afloop van de wedstrijd en dat we centraal begin, wissel en einde van de wedstrijden aangeven.

Voor de coaches/begeleiders :
Meld jouw team minimaal een half uur voor jullie 1e wedstrijd aan bij de wedstrijdleiding. Je ontvangt hier ook gelijk de deelnemersvaantjes.

Let goed op de tijden van de schutterskorf. Vanwege de strakke planning kunnen we hier geen vertraging oplopen. De kinderen krijgen hier ook wat te drinken. Om 14.30 uur is de prijsuitreiking voor de kantine.

Voor vragen kun je terecht bij de toernooicommissie.

En niet te vergeten, heb je je al opgegeven voor de BBQ?
Zo niet, doe dat alsnog via deze link naar het formulier graag vóór 20 augustus!

 

Bijlage met meer info:

Programmaboekje (pdf)

Toernooi reglement (pdf)

Over de schrijver Bekijk alle berichten Schrijver website

Bauke de Vries