Korfbalvereniging Kinea

Online veiling op 16 mei

We begrijpen dat je op onze rommelmarkt van 16 mei had gerekend om ook dit jaar weer je allermooiste, maar helaas overbodige, spullen te verkopen. Ook dit traditionele evenement kan i.v.m. de Corona maatregelen niet doorgaan.

Dit jaar geen run over het veld naar de elektra bij Sieger en Hannie, wijnglazen bij Jannie of een mooie trui bij Willy.  Maar niet getreurd, want Kinea’s rommelmarkt gaat online!

Doe mee aan onze online veiling! De opbrengst komt geheel ten goede aan onze korfbalvereniging. 

Hoe werkt het:

1.     Zoek het mooiste item uit wat je wilt verkopen, maak er een foto + korte omschrijving van en stuur het naar info@kinea.nl. Doe dit voor donderdag 14 mei 19.00 uur. Schrijf duidelijk je adres en telefoonnummer bij de omschrijving zodat we contact met je kunnen opnemen.

2.     Log op 16 mei (de datum van de rommelmarkt) in op Facebook. De online rommelmarkt is van 10.00 tot 11.30 uur live op de KINEA Facebook pagina. Bied mee op alle prachtige spullen die door dorpsgenoten en andere vrienden van KINEA worden aangeboden. Deze livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Jorn Cnossen van Dance Sound professioneel in licht en geluid.

3.     Alle items worden 1 voor 1 geveild door onze penningmeester Jolle Sietsma en veilingmeester Fron Sierdsma. We veilen maximaal 30 items.

4.     Je krijgt als hoogste bieder gelijk een Tikkie toegestuurd om direct te betalen. Opbrengst is voor KINEA.

5.     En na betaling van het Tikkie stapt het KINEA- fiets-bezorgteam op de fiets om jouw nieuwe aankoop persoonlijk te bezorgen (jaja… ook naar Tjalleberd en omgeving, we kunnen de training goed gebruiken 😉

6.     Fooi voor ons bezorgteam gaat naar KINEA.

We houden uiteraard rekening met de RIVM richtlijnen.

MIS HET NIET! DE ONLINE KINEA ROMMELMARKT
(VER)KOPEN IS NUTTIG EN AANGENAAM!

Groet, Bestuur Kv Kinea

Over de schrijver Bekijk alle berichten

Fokje Gerritsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *